Волейболистът на Хебър - Добромир Димитров, говори след триумфа на тима във финала за Купата на България. Възпитаниците на старши треньора Камило Плачи направиха пълен обрат и победиха Дея Спорт Бургас с 3:2 (15:25, 21:25, 25:22, 25:19, 15:12) гейма.

“Наистина емоцията е уникална.Единственото, с което мога да го сравня, е изживяването с националния отбор на България в Арена Армеец и че направихме всички толкова щастливи. Отборно успяхме да обърнем мача, показахме търпение. Благодарение и на тренировки, и на мачовете от Шампионска лига, също се подготвихме", сподели Димитров, който грабна и приза на Играч на мача.

startphoto.bg
31 снимки

"Може би с моето влизане и на Мартин Симеонов успяхме да раздвижим играта и да не е толкова лесно за техния блок. Те също започнаха да бъркат сервис, а от друга страна ние намалихме нашите грешки. Изключително доволен съм, че съм Играч на мача. Дълги години очаквах такъв момент и съм щастлив, че успях да го използвам по най-добрия начин. Благодаря. Може да прозвучи малко високомерно, но лично аз днес не съм си помислял, че може да загубим Купата", завърши той.