„Според мен това е просто загуба, никой не е абониран само за победи. След първоначалния шок, в който ЦСКА сигурно изпаднаха заради нашия силен начален удар. След това донякъде стабилизираха играта си”, заяви старши треньорът на волейболния Монтана Даниел Пеев след поражението с 1:3 гейма от ЦСКА в 14-я кръг на Суперлигата.

„Мисля, че нашите момчета се раздадоха на 100% от това, което могат. Това са ни възможностите, няма как да няма колебания. Като цяло съм доволен и най-вече съм доволен за Боби Наков, който прави първи мачове в кариерата си и показва израстване. Това е положителното от този мач. Момчетата имаха страхотно желание”, коментира още Пеев и добави:

„Сезонът е дълъг и е важно в какво състояние ще бъдат всички отбори при стартирането на плейофите. Като желание и раздаване направиха всичко възможно момчетата. Има ситуации, в които трябваше да намерим други решения в атака, а не атакуваме сляпо топката.”

„Ние нямаме за цел на 100% да завършим първи редовния сезон. Това, че бяхме досега на първо място е стечение на добри игри като резултат. Играта не е това, което трябва да бъде. Фокусът ни е върху всеки следващ мач, а не това, че на всяка цена трябва да станем първи. Ако сме в първите три преди началото на плейофите ще е добре”, сподели наставникът на ВК Монтана Даниел Пеев.