Първият семеен билет за волейболното дерби между Левски и ЦСКА вече има своя притежател. По-рано отправихме въпрос към феновете на „сините“ на Facebook-страницата ни. Решихме да изпитаме знанията им като ги попитахме „Кой е най-успешният волейболист на Левски?“. Верният отговор е Владимир Николов, който е пет пъти шампион на България, два пъти на Италия с два различни отбора и един път на Франция, печели и Шампионската лига.

Супершоу за феновете по време на волейболното вечно дерби

Изпитът с отлична оценка взе Valentina Stoykova, а при жребия съдбата ѝ се усмихна. Така тя се превръща в първата печеливша в тази наша игра и ще може да съпреживее емоцията от дербито между „сини“ и „червени“ от трибуните на „Арена Армеец“ със свои близки.

Нека Valentina Stoykova се свърже с нас на редакционната ни поща – gong_web@abv.bg - в най-кратки срокове, за да получи повече информация!

А вие не забравяйте, че утре ще отправим предизвикателство и към привържениците на ЦСКА, за да разиграем семеен билет и за сектора на „армейците“!

Дербито между „сини“ и „червени“ в Суперлигата е на 22 февруари в столичната „Арена Армеец“. Началният час на програмата е 18.30. Срещата ще може да гледате в ефира на DIEMA SPORT 2 и по GONG PLAY. Ще може да я следите и в GONG.BG