ЦСКА победи Хебър с 3:0 гейма (25:20, 25:15, 30:28) в дербито на последния 11-и есенен кръг на Суперлигата по волейбол при мъжете.

Срещата започна равностойно, но след След няколко успешни блокади и грешки на ЦСКА Хебър поведе с 4 точки – 16:12. ЦСКА направи 13-а точка, след която на сервис застана Тодор Костов. При неговото изпълнение на начален удар „червените“ не само изравниха, но и поведоха в резултата. Костов направи два аса, разколеба посрещането на гостите. ЦСКА направи 7 поредни точки и поведе с 19:16. Това бе решаващо за изхода на гейма, който беше спечелен от "червените" с 25:20.

Втората част стартира с предимство на ЦСКА. При 5:3 точката бе за домакините, но от щаба на гостите имаха претенции, че разиграването е било в тяхна полза. Треньорът на Хебър Атанас Петров получи жълт картон за оспорването. „Армейците“ се възползваха от ситуацията и натрупата аванс - 9:3. До края на гейма домакините натиснаха съперника със сервис и увеличиха преднината си след категоричното 25:15.

Третата част беше най-интересна като предложи доста драматични моменти. Хебър повеждаше на няколко пъти с по 3-4 точки, на моменти с 5, но ЦСКА изравняваше. В края гостите отново дръпнаха с две точки за 23:21, но „червените“ отново ги настигнаха и дори имаха първи възможност да завършат гейма. В крайна сметка домакините показаха по-здрави нерви и спечелиха гейма, а с това и мача, за да превземат върха на Суперлигата.

ЦСКА заема първото място с актив от 30 точки след 10 победи и 1 поражение, а Хебър има същите показатели, но по-лошо точково съотношение и 28 точки като заема второто място.