Разпределителят на националния отбор по волейбол Георги Братоев също смята, че тези тренировки ще бъдат с изключително значение за бъдещето на националния отбор.

Антон Узунов
32 снимки

"Ще бъде ценно за някои, защото от последните 13 години лично аз не съм имал почивка. За нас ще бъде важно да подготвим самите себе, а и като отбор за януари. Квалификацията изглежда лека с Израел и Австрия, но се класира само един отбор. Искам да бъда част от този отбор. За всичките тези години не мога да кажа, че е имало лоша атмосфера. Сега има млади момчета, но това е стимул за нас. Не е от значение кой ще бъде начело на отбора. Това зивиси от федерацията. Нашата работа е да даваме най-доброто в мачовете и тренировките. Не обръщаме внимание на това. Продължава Силвано, а след него ще застъпи Ники Желязков", заяви Братоев.

Той говори и за клубния си отбор Нефтохимик 2010 и за българското първенство.

"Очаквайте Нефтохимик да спечели всичко в България, а може и да играем в Шампионската лига. Новата система на първенството не ми допада. Ще имаме с шест мача по-малко, като груби сметки. Не е нужна втора осмица. Тогава втора група сигурно би станала аматьорска. Щом тази схема не се провежда никъде, значи нещо куца, но това е мое лично мнение", добави Георги Братоев.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.