Членът на Управителния съвет на българската федерация по волейбол Борислав Кьосев коментира състоянието на зала "Христо Ботев", която днес прие двубоя Левски - Нефтохимик от родната Суперлига.

"Залата е в много добро състояние в момента за мача. Не зависеше от нас пробива на тръбата. Благодарение на усилията на целия колектив в залата, направихме така, че залата да бъде в перфектно състояние за провеждане на мача", заяви Борислав Кьосев и продължи:

"В момента сменихме половината от осветлението в залата. След един месец ще е още по-топло от сега, в кръга на шегата. В близко бъдеще ще направим всичко възможно и мисля, че имаме разбирането, залата да бъде в състояние за провеждане на тренировки и мачове."

Мача Левски - Нефтохимик от 21-ия кръг на волейболната Суперлига можете да гледате пряко в PLAY DIEMA XTRA и по телевизия DIEMA SPORT 2.

Попитан за дербито Левски - ЦСКА, Кьосев отговори: "Левски - ЦСКА не зависи от нас. Имаме едно предписание от Министерство на спорта рискови мачове да не се провеждат. Всичко зависи от публиката и ръководството на двата клуба, за да се проведе такава среща, както е било на времето. Федерацията прави всичко възможно тази зала да бъде пригодена. Направихме доста ремонти. Някъде към 420 хиляди лева са инвестирани от федерацията в залата. Но ще трябва още по-сериозна сума, за да стане залата перфектна."