Волейболистката Нася Димитрова посрещна Нова година облечена по нетрадиционен начин - в традиционна българска народна носия. Нася, която се състезава за Левски посрещна 2016-а година в компанията на своето семейство и роднини.

"Така решихме със семейството ми и роднините, сподели за Gong.bg една от най- красивите волейболистки. Искахме да внесем настроение чрез традициите ни. Нася с удоволствие разказва за корените на нейното семейство, в които се крие, както тя казва дълбока творческа традиция. Те са били музкални личности и много народни хора, които са държали на българските традиции.

"И ние като поколоение след тях, поддържаме този дух на българското, ентусиазирана е Нася. Държим на това изкуство, все пак сме българи и тези обичаи трябва да се спазват от всеки себеуважаващ се българин. Майка ми Ангелина Димитрова е бивша певица, наследила таланта от баба си, а баща ми Димо Димитров е бивш музикант и волейболист. Песните в новогодишната нощ са само народни и в изпълнение на семейството и роднините."

Семейство Димитрови посрещна Новата 2016-а година в село Тенево, ямболско, където красивата Нася обича да се връща когато има възможност

"Да сме здрави, да бъде по-успешна и благополучна новата годината, това бяха най-честите новогодишни пожелания", завърши Нася Димитрова.

Екипът на Gong.bg й благодари за снимките и опитът й да запази българските традиции. Пожелаваме й здраве, щастие и любов през Новата 2016-а година.