Отзиви след вечното дерби във волейбола, завършило с успех 3:0 гейма за Левски:

Сашо Попов, треньор на ЦСКА: „Всеки си дава сметка, че е далече от нивото, което трябва да даде. Когато си неубедителен не може да си щастлив на игрището. Трябва да се прояви воля, трябва да имаме и късмет да съберем всичките си играчи, което не се получава от месец.

„Проблемите се, че трябва да се излезе от кризата без да се търси вина в съблекалнята. Всички сме грешки в такава ситуация – след 2 мача за 3,4 дена по 0:3. Не трябва да се търси под вола теле. От дълго време не говоря за психологически проблеми. Вие виждате едни несигурни хора. Казах, че трябва да гледаме грешките, които допускаме, но това са разговори за по-тесен кръг.

Богомил Аначков се прибра от проби и има шанс да играе в чужд отбор. Няма да трансферираме други”.

Красимир Гайдарски, волейболист на Левски Сиконко: „Това е едно дерби, изглежда лесно, но като се има предвид, че не вървим както трябва напоследък, е радостно, че взехме мача и показахме, че Левски е отбор, който ще се намеси в шампионата и класирането.

Играхме с изключителен хъс и желание, резултатът го показва. Твърде рано е да си правим заключения. Никой не ни е заплашвал, ние играем, за да покажем, че сме един млад отбор. Вечното дерби винаги е имало по-особен заряд. Чувството да победиш шампиона е изключително радостно. Не съжалявам, че съм в България, така е било писано”.

Методи Ананиев, капитан на Левски Сиконко: „Мотивацията ни беше на ниво и естествено победихме. Това е ЦСКА, вечният съперник, не може да се отпускаме срещу тях, нормално е да излезем на 100%”.

Заплахите не са нищо ново, откакто сме под крилото на Сиконко винаги е било така, така че не могат да ни изплашат. Очаквахме такава игра от ЦСКА, слабо се представят в Шампионската лига. Левски ще бъде шампион”.