ЦСКА победи Левски Сиконко в първото волейболно дерби за годината с чистото 3:0 гейма. След края на мача старши треньорът на сините Мартин Стоев привика играчите си на разговор, докато всеобщото мнение на червените волейболисти е, че са могли да покажат повече.

Георги Петров (Левски Сиконко): Бяхме трагични! Неузнаваеми! Не приличахме на себе си! Необяснимо е това за мен при факта, че сме подготвени добре. Бяхме без желание за игра, за победа, без мотивация. Не се получи дебри и ние сме основните виновници за това. Дано утре не играем както днес. ЦСКА показа хубава, освободена игра, без напрежение. Ние сме много сковани.

Александър Попов (ст.треньор ЦСКА): Не е изненада, че бихме Левски с 3:0. Не мога да кажа, че сме играли много добре, но с по-голям заряд от миналата седмица. И ние правихме много щуротии. Дано утре пак играем добре. Еднакво се мотивираме за всеки мач. Длъжни бяхме да бием след двете загуби в Дупница. Доволен съм. В първенството има равностойни отбори и това е хубавото. Не коментирам обещаните премии, цяла София разбра за тях от медиите. Бях в съблекалнята, но чух, че е имало сблъсъци между феновете.

Иван Зарев (ЦСКА): Очаквах по-оспорван мач. Утре се надавам да бъдем още по-категорични, ако играем като днес ще стигнем пак до успеха. Всички сме пределно мотивирани, защото това е вечното дерби. Можем да покажем още по-добра игра, но и тази беше достатъчна. Да бием и утре, и ще мислим за финансовата страна на нещата и премиите.