Старши треньорът на женския волейболен тим на ЦСКА Юлия Иванова заяви след загубата от Левски Волей, че отдава поражението на липсата на шанс и проспиването на първите два гейма.

„Накрая мачът се реши с късмет за Левски. Проспахме първите два гейма. Това ни доведе до тази загуба. Не мога да си го обясня – емоция, напрежение, грешки. Не показахме истинското си лице. Успяхме да се събудим и доказахме, че Левски не са страшни. Имахме предимство в тайбрека от 2 точки, но не успяхме да го използваме. Направихме повече грешки от Левски и те ни победиха. Предишните мачове и загубите ни от Левски не бяха реални. Не показахме това, което можем. Може да играем по-силно и да си вярваме. Надявам се да имаме два мача и да победим Левски два пъти, за да играем финал, защото на ЦСКА му отива финал“, каза Иванова.

Тя коментира и решението на федерацията да събере младежкия национален отбор по време на плейофите и с това да лиши отборите от основни състезателки, които да не тренират с клубовете преди решителните мачове.

„Не мога да коментирам решението на федерацията да събере младежкия национален отбор по време на плейофите. За тях е важна националната гарнитура, ние си гледаме отборите. Виждате, че това не повлия. Ние си играхме добре и Левски игра добре. Може да е за добро“, каза Иванова.