В сблъсък с контузии се очаква да се превърне първият мач от Шампионската лига Ираклис – ЦСКА утре от 19:30 часа в Солун. И в двата отбра има много контузени играчи, което дава възможност за изненади.

За домакините от Солун продължава да е под въпрос участието на капитана на националния ни отбор по волейбол Пламен Константинов. Гибона страда от възпаление в областта на врата. От състава вероятно ще отсъства капитанът на Ираклис Андрей Краварик и гъркът Никос Смарагдис.

ЦСКА отпътува тази сутрин за южната ни съседка. Старши треньорът Александър Попов получи неприятна вест – титулярният център Теодор Тодоров получи разтежение на мускул и няма да може да направи дебют в Шампионската лига. За неговото място в шестицата ще се борят Стойко Ненчев и Стоян Самунев. И двамата не са в необходимата форма, тъй като Стойко се възстановява от проблем с рамото, а Стоян бе опериран.

„Целта ни е да минем групата. Години наред сме се борили за повече престиж на клуба. Това е мач, това е кампания, която трябва да изиграем достойно. Трябва да видим къде се намираме в момента. Доста добре се справихме с разузнаването – имаме всички мачове на Ираклис от тази година. И те обаче имат контузени състезатели и сме готови, и за изненади от тяхна страна. Въпреки че Стойко Ненчев не е във форма и не е тренирал дълго време, сигурно ще е заместникът на Теодор Тодоров. С нас пътува и Стоян Самунев”, каза на път за Солун пред Гонг Сашо Попов.