Наставникът на Пирин Любомир Герасимов се закани, че неговите играчи ще смачкат категорично на терена Левски Сиконко в решителния пети ½-финален мач в Разлог тази сряда от 17:30 часа.

Резултатът в серията между сините шампиони и бронзовите медалисти е равен 2:2 победи и именно сблъсъкът в зала „Септември” ще определи финалиста в НВЛ тази година.

„Отборите ни са равностойни, но ние играем и срещу съдиите. В тайбрека прегоряхме основни наши състезатели направиха непростими грешки. Съдиите само търсиха причина да ми дадат жълт картон, но не трябваше да го направят само за мен. Спонсорите ми бяха казали да извадя отбора при подобни спорни ситуации като в петия гейм, но все пак се върнахме на терена. Дано за първи път отидем на финал”, коментира загубата днес от Левски Сиконо наставникът на Пирин.

„Нямам думи. Явно хегемонията на Левски не трябва да се нарушава, но ще ги бием в сряда. Превъзхождаме сините и ще ги победим с 3:0 гейма” бе мнението за сблъсъка на капитана на Пирин Георги Фарфаров.

Чуйте още от Любомир Герасимов и Георги Фарфаров в звуковите файлове.