Феновете на Левски се готвят за подкрепят волейболния тим на "сините" в контролата срещу ЦСКА във вторник вечер от 19.30 часа в зала "Христо Ботев" в София. Националният клуб на привържениците на Левски София призова за подкрепа към състава, с президент национала Владимир Николов.

„Скъпи Левскари, само два дни след емоциите, които изживяхме с нашите момчета на препълнения стадион "Георги Аспарухов", а и с волейболните ни национали в Арена Армеец, имаме възможност да си направим ново частно парти, при това за повече от добра кауза – спасението на волейболния Левски София!

Във вторник, 20 октомври, в столичната зала "Христо Ботев" от 19.00 часа ще имаме възможност да дадем безрезервната си подкрепа за младия "син" състав, в чийто редици ще се появи и капитанът на националния ни отбор Владимир Николов.

Ще бъдат подготвени и редица изненади за всички запалени привърженици на волейбола, които ще могат да получат автографи, както от Владо, така и от други легендарни състезатели на клуба ни, като Андрей Жеков и помощник-треньорът на националния тим Георги Петров”, пише в съобщението на nkp.bg.

"Призоваваме всеки, който има възможност да бъде там, за да подкрепим за пореден път заедно любимия отбор, както го направихме за баскетболистите през февруари. В момента волейболният Левски е в изключително трудно финансово положение и като Левскари сме длъжни да окажем подкрепа на Владо Николов, който се нагърби със задачата да спаси клуб, да развива детско-юношеската му школа и така да продължи "сините" традиции в този спорт!”, пишат още от Националния клуб на привържениците на Левски.