Разпределителката Диана Ненова сподели пред Дарик радио, че очаква тежки квалификации за Световното, но бе категорична, че националките ще се борят. Момичета на Иван Сеферинов заминаха по-рано тази сутрин за Холандия, където нашите момичета ще се борят за квота на Мондиала.

Освен България и домакините от Халандия, останалите участници са Чехия, Белгия, Словения и Гърция. Играе се по системата всеки срещу всеки. Волейболистките ни започват срещу Словения, като мачът е на 22 август от 15:30 часа българско време.

Сеферинов не спести нищо пред Гонг и разкри тайни за националките

„Готови сме, имаме потенциал, Можем да бием всеки, да паднем от всеки. Всичко зависи от нас - да сме достатъчно концентрирани. Всичко е въпрос на сработка. Това ни бе основна цел“, сподели половинката на Тервел Пулев.

Националките заминаха за световната квалификация в Холандия

„Много съм щастлива, че пак играя и съм в националния. Когато бях бременна въобще се бях отказала. Чувствам, че имам какво да дам. Бавно,бавно, влязох във форма. Всичко е въпрос на концентрация, отиваме да се класираме. Всички отбори са на нашето ниво. Ще бъде тежко, няма какво да се заблуждаваме. Но ще се борим“, добави още Ненова.