Носителят на Купата на България и участник за втора поредна година в Шампионската лига волейболен тим на ЦСКА замина тази сутрин на лагер в Боровец. 15-16 играчи се качиха в рейса с Александър Попов. Тимът взе със себе си фитнес оборудване в това число лежанка, лостове и дискове с различни тежести.

„Червените” по традиция избират Боровец за място на предсезонна подготовка, като залагат на доста изкачвания в планината.

Опитните в състава са Николай Иванов, Даниел Пеев и Ивайло Стефанов. Сред младите на сбора впечатление с ръст направиха Стоян Самунев и национала Теодор Тодоров. Бойко Бонев чака съотборниците си вече на Боровец.

Иван Зарев ще се възстановява дълго, а на Иван Колев му предстоят проби в Италия.

Освен Спиридон Зегов, волейболистите на ЦСКА бяха изпратени на лагера и от екс-капитана на националния ни отбор Пламен Константинов. „Дойдох да видя видни фигури като Ники, Пеев, Ивайло и Сашо Попов,” каза Гибона. Той дълго поговори с капитана преди него на представителната ни селекция и бъдещ разпределител на „червените” Николай Иванов.

ЦСКА ще остане на лагер в Боровец до 21 август, след това ще продължи подготовката си за Национална волейболна лига и Шампионската лига в София. В зала „Васил Симов” ремонтите продължават, като вече е подменено дюшемето под терафлекса.