ЦСКА победи Левски Волей с разгромното 3:0 гейма в мач от петия кръг на Държавното женско първенство по волейбол. Пред погледите на изключително малобройната публика, "червените" имаха определено осезаем превес над опонентките си.

ЦСКА започна натиска си още в първия гейм, като успя да го затвори при резултат 25:19. Втората част на мача продължи още по-трагично за Левски, които бяха далеч под нивото на съперниците си. ЦСКА взе втория гейм с 25:11.

Третата част започна без никаква съпротива за домакините, които стигнаха до това да поведат с девет точки, но в Левски успя да се мобилизира и определено създаде трудности на опонентките си в последната част на мача. Въпреки усилията на "сините" ЦСКА спечели и третия гейм с 25:21 точки, като с това спечелиха и мача, в който не позволиха на вечните си съперници от Левски да вземат и гейм.

След днешния мач ЦСКА остава на върха на класирането с изключително добър актив от пет победи и нито един загубен гейм. Днес се игра и мачът от Висшата лига България (юмв) - Дунав Русе, в който след изключително оспорван двубой домакините Дунав Русе победиха с 3:2 гейма