Утре вечер ЦСКА ще изиграе втория си мач от Шампионската лига на национална настилка. Става дума за тарафлекса, на който представителният ни тим играе срещите си от Световната лига. Настилката пристигна от „Двореца на Култура и Спорта” във Варна и вече е монтирана в зала „Христо Ботев”.

ЦСКА приема полският Ченстохова, където играе бившият играч на „червените” Смилен Мляков от 17:30 часа.

Тази сутрин ЦСКА тренира в залата в Студентски град като Александър Попов разчита на всичките си играчи включително и капитана Рафаел Паскуал. „Всички са налице. Групата е същата, каквато бе при победата над Марек. Ще видим все пак кой ще играе”, каза за Гонг наставникът.

„Червените” ще имат още една тренировка днес – от 17 часа в зала „Христо Ботев”. Съперникът от Полша пристига в 13:55 с полет от Варшава. Смилен Мляков и останалите волейболисти на Ченстохова ще бъдат настанени в комплекс „Царско село” и ще тренират довечера от 19 часа. Билетите за мача утре са с цена 2 лева.

В този трети кръг от Шампионската лига другите български участници ще играят в сряда. От групата А където е и ЦСКА Пламен Константинов и Ираклис ще посрещнат в Солун лидера в подреждането Фенербахче. Първенецът на Италия Третно с Матей Казийски е домакин на австрийския АОН Хотволей. А Христо Златанов с Копра Пиаченца приема руския Зенит Казан, където за поредна година играят олимпийските шампиони Лой Боу и Клейтън Стенли.