Една от най-добрите волейболистки на ЦСКА Добриана Рабаджиева бе изключително щастлива от спечелването на Купата на България. Тя заедно с Габриела Цветанова са червените представителки в девическия ни тим, станал четвърти на Световното първенство в Мексико през 2009 година. Сега целта на армейката е да намери място в женската селекция на Драган Нешич.

Обявената за най-прогресираща волейболистка през 2008-ма позира с Купата, като освен самостоятелно направи това с националното либеро Мария Филипова. Рабаджиева заяви, че Левски е бил лесна плячка на финала, въпреки че приятелят й Николай Учиков за последно у нас игра за сините.

Ето какво каза Добриана Рабаджиева за Гонг:

„Миналата година, за съжаление, не успяхме да спечелим Купата на България, но сега показахме, че сме по-добри от Левски и заслужено стигнахме до трофея.

Следващото, което искам и ще се боря, е да вляза в женския ни национален отбор! Оттам нататък времето ще покаже.

До Купата стигнахме с много тренировки, желание и с помощта на либерото Мария Филипова. Получиха се добри срещи на турнира. Очаквахме да играем с Марица на финала, но това стана на полуфинал. Левски бе лесна плячка!

Тази моя втора Купа на България посвещавам на целия отбор и на Мария Филипова, защото тя, освен да ми помага, ме тормози много.”