Звездата на националния отбор по волейбол Цветан Соколов бе много критичен към собствената си игра в мача с Канада, загубен с 1:3 гейма. Според диагонала, именно неговата слаба игра е била виновна за поражението.

В мъжки мач Канада пречупи България в Световната лига

"Моите глупости бяха много повече от вчера. Бих казал, че направих може би най-слабия си мач за тази година. Страшно много индивидуални грешки, страшно много неправилни решения от моя страна. Според мен този мач го загубихме заради мен, защото аз не можах да помогна с нищо на отбора. Не се получаваха нещата, които знам и мога да правя. Всяко нещо, което опитвах, просто не се поучаваше днес. Умора има, не мога да кажа, че няма", заяви Соколов.

"Моята игра е повече физическа, аз залагам повече на физика, отколкото на технични удари, разчитам на моята физика и явно донякъде ме е подлъгала. Защо да нямаме шансове срещу Бразилия, те са отбор и те са хора, всеки прави грешки, както видяхте днес. Излизаме да играем и се надяваме, че това, което беше днес, няма да се повтори. Световният шампион вчера загуби, нали, така че олимпийски шампион не означава, че те са застраховани от загуба", допълни шампионът на Италия.

Константинов: Този съдия знаем, че няма понятие от волейбол, но ние сме си виновни