Няма здравословни проблеми в женския отбор на Марица Пловдив ден преди мача с Казанлък Волей, обяви старши-треньорът Иван Петков.

Дербито между първия и втория във временното класиране на Националната волейболна лига ще се състои утре, 9 ноември, в Пловдив, като крайният победител вероятно ще приключи първия полусезон като първенец в таблицата.

“Както във всеки мач, излизаме за победа и срещу отбора на Казанлък”, каза Петков. “Всички състезателки са здрави и се надявам да се получи добър мач.  Съперникът е един нов отбор, но с целия щаб успяхме да го гледаме на видео, да го проучим и да анализираме играта му.  Става дума за един добър отбор и предполагам, че двата състава ще предложат на зрителите един интересен двубой.”

Два кръга преди края на есенния дял Жълтите са водач в класирането с 14 точки без нито една загуба в петте си мача дотук, а Розите са втори с 13 точки.  Следват софийските Левски Волей и ЦСКА-Демакс с по 12 точки.  Мачът Марица - Казанлък ще се проведе утре от 17:30 б.в. в зала Олимпиада при вход свободен.