Нападателят на Фулъм Димитър Бербатов подкрепи символично кампанията „100 сърца за ЦСКА“. Българският нападател направи това в социалната мрежа Facebook, след като сподели на страничката на своя профил линк към волейболния сайт на ЦСКА и въпросната инициатива в подкрепа на волейболния клуб.

Целта на кампанията е спасяването на клуба, а идеята: да се съберат 100 сърца – личности или сдружения, или спонсори, които ще подпомогнат с по 1000 лева зо края на 2012 година волейболистите на червените, за да събеде ЦСКА сумата от 100 000 лева. Може също така група от 100 желаещи да помогнат на играчите с по 10 лева да се съберат в група, да сформират едно от нужните 100 сърца.

Инициативата „100 сърца за ЦСКА“ бе официално представена от треньора Александър Попов, директора на детско-юношестката шлока Варка Николова, журналиста Иван Гарелов и още от инициаторите на кампанията.

Припомняме че вече над 30 месеца във волейболния клуб на ЦСКА не са получавали заплати, но тимовете продължават да участват не само в родното първенство, а мъжкият и в Европа.

Инициативата „100 сърца за ЦСКА“ е първата по рода си у нас.

Дали Бербатов ще се включи активно в кампанията предстои да се разбере.