Треньорът на Хебър, Атанас Петров, даде възможност на повече играчи за изява в мача, като заяви, че е доволен от всички, които са влезли в игра. Волейболистите на Хебър победиха като домакини Левски с 3:0 гейма и записаха 12-а победа в Суперлигата на България, която временно ги изкачи на първо място в класирането. 

"Мачът не беше от най-добрите за нас. Не успяхме да спрем основния нападател на Левски - Трифон Лапков, който правеше каквото си иска, поздравления за неговата игра. Не успяхме да се справим и на посрещане, за да можем да използваме бързината на играта на Любо Агонцев. Но имахме самочувствие и именно това самочувствие като че ли ни спечели мача".

"Бяхме домакини, нормално е да разчитаме и на себе си и на подкрепата на публиката. В този мач сервисът ни помогна да пореден път. Хубавото е, че може би от финалния турнира на Купата насам изпълняваме един много силен и добър сервис и на този елемент сме доста добре".

"Разполагам с дълга скамейка, абсолютно всички са заменими. Удоволствие е да се работи по този начин. Можеш да разнообразиш играта. Всички, които влязоха днес в този мач се представиха много добре".