Старши треньорът на Левски - Андрей Жеков сподели първите си впечатления след поражението с 0:3 гейма от Хебър.

 

"Въпросът е какво успяхме да направим? Играхме добре въпреки загубата срещу фаворита в нашето първенство на негов терен. Имахме някои моменти в по-ранната част на тези геймове, където можехме да направим по-добри избори и в така, и в защита, в посрещането. В тежкия период, който продължава това е лъч надежда, че нещата ще започнат да се получават по-добре при нас."

"Не смятам, че трябва да бъдем прекалено агресивни. Това, което говорихме, че трябва да сме агресивни в поведението си, в подхода генерално към мача, но не и на началния удар. Защото срещу отбор като Хебър не е най-доброто да изпълняваш рисков начален удар, тъй като те имат много добри изпълнители на начален удар. И с отскок, и на джъмпфлот и правят серии. Ако ние играем с голям риск и грешим, както се случи, трудно бихме били близо в резултата. Грешките бяха малко повече и това ни лиши да играем малко по-дълго в този мач."


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.