Старши треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов заяви, след загубата с 2:3 гейма от белгийския Нолико и спечелената точка в Шампионската лига, че води най-стойностният отбор в България.

„Ние не се борим за точки, ние се борим да играем добре. Момчетата се раздадоха днес. Играхме на върха на възможностите си с тази селекция, с която разполагаме. Малко не ни достигна в някои ключови моменти, но съм доволен от цялостното ни представяне. Щях да кажа същото и да бяхме загубили с 0:3. И в предишния мач ви казах, че съм доволен. Не трябва да летим в някакви облаци и да се връщаме назад“, коментира Попов.

„Публиката е един от факторите, който ни държи на сцената. През 2012 си пожелавам много неща. Завърши една много тежка за нас година, но и много хубава от спортна гледна точка. Станахме шампиони, играхме на полуфинал след 30 години, така че не можем да се оплачем от спортни успехи. Разбира се има някои организационни неща, които трябва да се оправят, защото просто изнемогваме.“

 

Аз водя най-добрия отбор в България. Не говоря само за волейбола, а принципно. Отборът е състезатели, които се състезават заедно, живеят заедно, споделят трудности и успехи заедно. Това е отборът, а ние имаме един много силен отбор. Жалко, че не бяхме поканени на тържеството за спортист на годината“, каза още старши треньорът на волейболния ЦСКА.