ЦСКА има сили да победи гръцкия Ираклис във волейболната Шампионска лига за мъже, твърди старши треньорът на "червените" Александър Попов. Той добави, че неговият отбор все още е силен, въпреки многото промени в състава в сравнение с миналия сезон.

"Състоянието на отбора е добро. Всички са здрави физически и психически, така че нямаме проблеми от такова естество. Блясъкът от миналия сезон липсва, но ние продължаваме да даваме най-доброто от себе си. Обичаме да приемаме предизвикателства и се надяваме да победим Ираклис в София. С момчетата от настоящия отбор можем да постигнем чудеса", заяви Попов.

ЦСКА е домакин на Ираклис на 25 октомври в среща от група "А" на Шампионската лига. В състава на българските шампиони все още не могат да играят Нажари Карвальо и Георги Манчев. Бразилският диагонал все още не е във навлязъл във форма, а разпределителят на "червените" лекува травма.

"Георги Манчев не тренира три седмици и ще започне подготовка в близките дни, за да помогне на отбора ни. Карвальо пък е почивал два месеца преди да подпише с ЦСКА и ще се нуждае от известно време, за да заиграе за нас", добави Попов.