Спонсори осигуриха 250 хиляди лева за волейболната ни Суперлига. Това обяви при представянето на спонсорите новият председател на НВЛ Румен Янчев в присъствието на маркетинг директора Валентин Михов и президента на БФВ инж. Данчо Лазаров. Бе уточнено, че всяка следваща година пък сумата ще се увеличава с 10 %. До края на тази седмица 12-те клуба от елитното ми мъжко първенство ще получат първия транш от парите - по 8300 лв. Останалите 150 400 лв ще бъдат разпределени в зависимост от крайното класиране на тимовете след края на редовния сезон.

Кардинална промяна и евентуално намаляване на броя участници в елита, където сега са 12 клуба, ще има сезон 2014-1015 година. Валентин Михов сподели, че до другата седмица ще има изготвена програма на Суперлигата, а и че се прави стратегия за връщане на публиката в залите и с награди-изненади, включително телевизори. Вече има и телевизионни права между 2 и 10 хиляди лева. Турнирът за Купата на България също ще има отделен спонсор и евентуално награден фонд.

„Господари на ефира“ присъстваха на пресконференцията за представянето на спонсорите на НВЛ и Суперлигата, за да търсят отговори от президента на БФВ инж. Данчо Лазаров като дали има фиктивни клубове с право на глас в Общото събрание на БФВ, дали централата е осъдена на две инстанции, дали охранители са били наемани да махат плакати на т.н. „Негодниците”. Самият бос на федерацията пък покани тв-шоуто в офиса си, но със Златен скункс.