Новите волейболни шампиони от ЦСКА поляха подобаващо 27-та си титла. 15-метрова маса събра „червените” на брега на Черно море. В Несебър Александър Попов и компания се отдадоха на забавления продължили до малките часове на днешния ден.

Първоначално волейболистите кротко обсъждаха изминалия сезон и кой колко години е чакал златото. Благодетелят на ЦСКА Георги Георгиев благодари на всички, а след него в речите и наздравиците се включиха Спиридон Зегов, Теодор Салпаров и голяма част от отбора.

„Армейците” в захлас изслушаха словата на Филип Мейо, който наблегна най-вече на поздрава „Наздраве!”. Капитанът Иван Тасев също взе микрофона, под емоциите на първата си спечелена титла на 41 години. След него Даниел Пеев вдигна тост за първото си злато с ЦСКА, след три с Левски. Екс-националът благодари на Александър Попов, че го е открил за големия волейбол на поста либеро. Играчите бяха облечени в червените си клубни екипи, но Пеев изненада съотборниците си със специално подготвено празнично облекло.

Наставникът Александър Попов показа завиден рефлекс и спринтьорски умения. Заредените с бутилки шампанско Теодор Салпаров, Светозар Иванов, Иван Колев и Богомил Аначков се опитаха да изкъпят с пенливата течност треньора. Попов обаче за части от секундата избяга между капките, а гонитбата продължи навън, на метри от водата.

Оркестър с певица и кючекчийка допълнително вдигна градуса на настроението с поздрави за шампионите, които редуваха наздравиците с волейболни дискусии.

Очаквайте ексклузивна тема в снимки в gong.bg по-късно днес.