На 20-и юли предстои да станем свидетели на началото на поредния съботно-неделен турнир от категорията ITL Challenger на най-голямата любителска тенис лига в България "Интерактив тенис" - MGU CUP. Домакин на състезанието ще бъде столичният клуб "18.82" в Студентски град, а записването вече е отворено - може да се включите тук! 

По традиция в първия ден от надпреварата от категорията ИТЛ 250, могат да се вземат участие само състезатели с рейтинг 7, 8, 9 и 10. В неделя пък ще видим битките от ИТЛ 500 като там няма ограничение, а всеки има гарантирани два мача.

Форматът на срещите е един сет до шест гейма. На разположение ще бъдат шест клей корта, а всички участници ще знаят предварително в колко часа трябва да бъдат на кортовете за да се избегне дългото чакане преди среща.

Важно е да се отбележи, че крайната дата за записване за категория 250, е 18 юли, а до 19ти ще бъде отворено записването за категория 500. Организаторите от ИТЛ обещават, че всеки загубил в първи кръг, ще може да се включи и в утешителна надпревара напълно безплатно, което гарантира на абсолютно всеки участник минимум две срещи.

Програмата ще се публикува в деня преди всяка категория, като всеки участник ще знае от колко часа е първата му среща.