Когато Ник Кириос е на корта, винаги може да се очаква всичко. Състезателят направи истинско шоу за зрителите по трибуните по време на мача срещу Стефанос Циципас на полуфиналите на турнира във Вашингтон.

Ник Кириос взе маратонките на своя съперник от неговия баща и ги поднесе лично на Стефанос Циципас, при това като падна на колене, все едно е Пепеляшка. И с аристократичен поколон...

Представителят на Гърция влезе в полезрението на всички по време на надпреварата с непрестанния си проблем със своите състезателни обувки. Много често се налагаше той да ги сменя по време на двубоите, тъй като те се късат в горната част при връзките заради специфичните движения с приплъзване на тенисиста.

При една от тези смени, когато се наложи неговият баща да му помогне с маратонките, Ник Кириос взе обувките, за да ги поднесе по незабравим начин.

Австралиецът се класира за финала във Вашингтон, след като елиминира Стефанос Циципас след успех с 6:4, 3:6, 7:6 (7). 20-годишният грък изпусна мачбол в тайбрека на третия сет, а Кириос се поздрави с успеха при втората си възможност.

Намиращият се на 52-ро място в световната ранглиста представител на Австралия има шанс да спечели шестата си титла от турнирите на АТП.