Половинката на Григор Димитров Никол Шерцингер изгря на една звездна сцена. Далеч от провокативната визия, далеч от разтърсващите ритми, поп иконата се появи като гост на концерта на Андреа Бочели в Ню Йорк.

Красавицата получи покана от италианския оперен тенор за сътрудничество. Тя прие предизвикателството, но най-впчатляващо бе изпълнението на „Не плачи на за мен, Аржентина“ (Don't Cry For Me, Argentina, No Llores Por Mi Argentina) на испански. И се получи... Наистина вълшебно.

В рамките на тази седмица Андреа Бочели е предвидил три концерта в САЩ – два в Ню Йорк и един в Бостън. Заедно със своя специален гост – Никол Шерцингер – успяха да накарат публиката да избухне в аплодисменти.

„Не плачи за мен, Аржентина“ е песен, записана от Джули Ковингтън за концертния й албум „Евита“ през 1976 година, а по-късно включена в едноименния музикален филм от 1978 година. У нас тя е известна, благодарение на Мадона, която участва във филмовата адаптация на лентата, в ролята на Евита Перон през 1996 година.