Най-старият тенис комплекс в София „Софийски тенис клуб 360“ ще домакинства на Четвъртия вечерен турнир на ИТЛ. Мачовете при начинаещите започват на 18 март, при средно напредналите – на 25-ти, а при напредналите – на 1 април. Комплексът се намира в Борисовата градина и през тази година ще отбележи 123-я си рожден ден. Известен доскоро като „кортовете на БСФС“, днес той разполага с шест червени клей корта, а през зимата предлага три игрища, покрити с най-ново поколение балон. Съоръжението е с перфектна климатизация, осветление и отопление.

„Софийски тенис клуб 360“ приема най-голямата аматьорска верига в България за пръв път. Така приятелите на ИТЛ ще имат шанса да тестват трета нова дестинация от началото на годината след „Дема“ и Tech Park.

През 2019 местата в схемите на надпреварите на Интерактив тенис се изчерпват за часове. Турнирите набират все по-голяма популярност, а участниците изтъкват като най-големи предимства удобното време за игра, срещата с нови противници и равностойните мачове. ИТЛ подрежда състезателите в схемите в зависимост от личния им рейтинг, което в началната фаза на състезанията гарантира игра със съперници на същото ниво. Така любителите имат шанса да трупат опит в състезателна атмосфера и да усъвършенстват уменията си.

В момента се играят четири турнира от календара на ИТЛ, припомнят организаторите. Начинаещи, средно напреднали и напреднали мерят сили в Третия вечерен турнир в Tech Park, а дамите играят в специалната надпревара, организирана за тях по случай осми март.

Желаещите да се запишат за Четвъртия вечерен турнир и да научат повече подробности за Интерактив тенис могат да го направят на сайта на лигата.

ИТЛ

източник: http://www.interactive-tennis.com