Със сигурност не бяха много специалистите, които очакваха точно Камерън Нори да спечели своята първа голяма титла на мастърса в Индиън Уелс. При наличието на Медведев, Рубльов, Зверев и Циципас, съвсем логично очакванията бяха други.

Нори обаче игра страхотен тенис повреме на целия турнир и за мнозина той заслужено вдигна трофея накрая. С множество похвали и комплименти бе засипан представителят на Великобритания от бившия световен номер 1 Анди Мъри. Според Мъри, номер 15 в световната ранглиста заслужава всичко, което му се случва и успехите не са случайни.

„Бях доста изненадан от мачовете  в целия турнир. Получиха се някои големи изненади, които аз изобщо не съм очаквал. Ще бъда честен и ще кажа, че не съм си и помислял за финал между Нори и Басилашвили.    Виждате защо тенисът е толкова интересен спорт, и колко е трудно понякога да предскажеш какво ще се случи, прогнозите ти изобщо не се сбъдват. Бих желал да отдам заслуженото на Нори, защото неговите успехи не са случайни. Тези победи, които постигна в Индиън Уелс са плод на упорит труд и работа. Тренирали сме заедно много пъти, и Камерън може да е истински пример за усърдие и отдаденост.  Той вече е в топ 15 на света, и ако продължи по същия начин, най-доброто за него предстои“, каза Мъри.

Междувременно шотландецът вече се подготвя за своя първи мач от надпреварата в Антверпен. По-късно днес, Анди ще се изправи срещу Франсис Тиафо безспорно в най-интересния двубой от първия кръг на турнира,