Анди Мъри се справи само за 54 минути с Ник Кирьос на Мастърса в Торонто след 6:2, 6:2. Двубоят предизвика интереса и на Григор Димитров, наблюдаващ от тунела към корта, както и на Новак Джокович, който похапваше и гледаше срещата, а малко по-късно Ноле излезе на Централния корт за мача си с Гаел Монфис, пише tenniskafe.com.

Мъри бе на много високо ниво във всеки един компонент. Кирьос бе на другия полюс и в желанието си да диктува играта и да атакува допускаше множество непредизвикани грешки, особено след размяна на няколко удара и неспособност да пробие защитата на противника си. Шотландецът се възползва от множеството неточности на 19-годишния си опонент, пробивайки още в началото на сета, а в неговия край стори това още веднъж. Реакцията на Ник Кирьос бе счупена в земята ракета, демонстрираща в пълна степен безсилието и неспособността на младока да намери отговор на отличната игра на противника си.

Втората част стартира с четири гейма, завършили в полза на сервиращите, за да се стигне до резултат 2:2, когато Мъри отново спечели подаването на Кирьос и до края на мача не му даде нов гейм. Следващият съперник на двукратният шампион в Торонто ще се определи от сблъсъка между Иво Карлович и Ришар Гаске.