Двугодишната романтична връзка между най-добрия български тенисист Григор Димитров и световноизвестната певица Никол Шерцингер е пред своя край, гръмна вестник "Сън".

Причината е, че и двамата са отдадени на своите кариери, пътуват постоянно и не могат да отделят време един на друг.

В последните два месеца Шерцингер е постоянно на път заради различни ангажименти, а това в пълна степен важи и за Григор, който почти всяка седмица е на различно място по света. Според изданието в това време отношенията между двамата са се влошили, тъй като единствата им възможност за комуникация е по телефон.

Никол пак говори за мечтаната сватба

Никол намекна за проблемите в епизод на X-Factor, който бе излъчен през миналата седмица. В него тя каза директно на колегите си в журито Саймън Кауъл, Луис Уолш и Шарън Озбърн: "Търся си съпруг."

Преди 3 месеца Григор и Никол изглеждаха по-влюбени отвсяко по време на романтична ваканция в Капри. Преди това Шерцингер бе дошла и в България в компанията на своя любим.

Никол Шерцингер иска семейство до пет години

Големите разстояния и мислите на певицата за женитба обаче поставят връзката им на карта. "Никол вкарва сърце и душа в X-Factor, а Григор има натоварен тренировъчен режим", споделя източник пред "Сън". "Те са отдадени един на друг, но са изнервени, че единствената им истинска комуникация е по телефона."

Хамилтън още жали по гаджето на Гришо и е сам