През януари едно музикално видео на три тенис звезди стана изключително популярно в интернет. Става дума за триото "One-Handed Backhand Boys", което бе "сформирано" от Роджър Федерер, Григор Димитров и Томи Хаас.

Видеото, на което те пеят "Hard to Say I'm Sorry" има 5,3 милиона гледания на социалните профили на Федерер, а след това то получи и подобрена версия.

Макар и на шега, Федерер сподели, че има сериозни музикални планове за себе си, Григор и Хаас след края на невероятната си тенис кариера.

Тези дни Маестрото изпълва до краен предел "О2 Арена" в Лондон с изявите си на корта, но смята, че може да го прави и с музика. "Мога да напълня О2 с Томи Хаас и Григор. Един ден ще се завърнем, след 20 години. Ще изглеждаме същите и хората няма да си спомнят, че съм бил тенисист. Ще бъда певец, слаб", заяви шеговито Федерер.

Той сподели и на кои изпълнители иска да отиде на концерт: "Има много. Гледах Колдплей два пъти тази година. Беше много забавно. Разбира се, бих искал да видя Адел, Бийонсе. Джъстин Бийбър би направил жена ми щастлива."

Най-новата бой банда – Федерер, Григор и Томи Хаас

Няма грешка! Гришо влезе в Backhand Boys

Бой бандата на Гришо издава албум?