Руското издание „Спорт Експрес” посвети специален материал на най-добрия български тенисист Григор Димитров. Статията обаче не е посветена на качествата на родния състезател на корта, а точно обратното – за живота му извън него.

Изданието нарича Григор Димитров „женкар”, правейки препратка към любовните афери на хасковлията със световноизвестни дами.

В материала обръщат внимание на връзките му с Мария Шарапова, Серина Уилямс, Никол Шерцигер и други.

Instagram
27 снимки

“Спомням си как обърнах внимание на едно момче, което вървеше по алеята на „Уимбълдън” – беше висок, слаб, а на лицето му имаше усмивка на човек, който осъзнава колко е добър. „Слава богу, че той не е от моето поколение”, казах тогава на треньора си. „В противен случай би било опасно. Опасно разсейващо”, пише Шарапова в книгата си Unstoppable за първото си впечатление от Григор.

Instagram
88 снимки

От „Спорт Експрес” припомнят и за романса на Григор с Никол Шарцингер, акцентирайки върху едно от интервютата на певицата: „Срещам се с Григор от една година и ми се струва, че това е истинската любов. По природа съм много любяща и се чувствам много комфортно с него. Веднага мога да кажа, че не всички мъже могат да ми дадат това усещане. Сега разбирам момичетата, които са омагьосани от Григор. Той е невероятен, прекрасен, романтичен и много чувствен мъж. Надявам се, че нашата връзка ще продължи доста време и ще стигне до своя логичен край“, споделя Шерцингер пред InTheStyleUK през 2016 г.

Разбира се, от изданието подчертават и за последната връзка на Григор с руската милиардерка Лолита Османова.

Instagram
45 снимки