Суперзвездата на световния тенис Новак Джокович не само показа на своите последователи в „Инстаграм“ забележителностите на София покрай мача си с Григор Димитров на 17 септември, но и сподели снимка, която шокира всичките му последователи.

В галерията с фотографиите, на които Ноле се е снимал пред църквата Света Неделя, пред НДК, на Моста на влюбените, има и изображение, на което яде баничка. Именно тази снимка направо шокира феновете на Джокера. Всички твърдят, че това е първият случай от 15 години, в който Джокович показва как яде тестено изделие.

Както е известно, Ноле има непоносимост към глутена и затова от години спазва специални диета. Именно изкусителната хапка от баничката обаче кара феновете на Джокера да мислят, че прави намек за край на кариерата си, тъй като се е отказал от стриктния си режим и яде тестено изделие.

Припомняме, че гостуването на Новак Джокович се превърна в истински бум у нас. Билетите за мача с Григор бяха изкупени за броени минути. За самата шоу проява не спира да се говори вече няколко дни, най-вече заради отказа на диджей Мартен Роберто да пусне в залата любимата българска песен на сръбския тенисист - "Луда по тебе" на Камелия.