Доста самоуверено изказване направи първият съперник на сингъл през 2018 г. на Григор Димитров. Австралиецът Джон Милман ще се изправи срещу първата ни ракета в Бризбейн в четвъртък на обяд българско време. 

Двамата досега са се срещали веднъж и в тази битка 128-ият в света е постигнал успех. Това обаче е далеч назад в миналото, на турнир от сериите Чалънджър през 2010 г. Но явно този успех още топли Милман. 

"Предполагам, че Димитров ще е доста нервен с оглед на този факт", коментира със самочувствие австралиецът и сподели още, че се надява да изиграе добър мач срещу топпоставения в схемата. 

"Надявам се, че ще играя доста освободено срещу Григор, защото нямам какво да губя и мога да покажа най-доброто от себе си. Той е страхотен тенисист и условията тук му харесват много."

"Обичам да се тествам срещу най-добрите в света, защото срещите с тях са една награда. Доста е трудно срещу тях, както се убедих сам срещу Рафа Надал на Уимбълдън, но е страхотно да се изправяш срещу такива тенисисти", добави австралиецът.