Директорът на DIEMA XTRA Sofia Open Пол Макнами засипа с благодарности всички отговорни за провеждането на турнира в София тази година. Той изрази специална благодарност и на "Нова Броудкастиг Груп" заради спонсорството.

"Благодаря за пълната подкрепа от името на официалния спонсор. Голямо благодаря на "Нова Броудкастинг Груп" и по-специално на DIEMA XTRA, защото станаха наши спонсори в последния момент", заяви Макнами пред DIEMA SPORT и продължи с благодарствените слова.

"Благодаря още на българското правителство, на министерствата на младежта и спорта и на туризма. Много млади играчи от България успяха да се докоснат до някои от най-добрите играчи на света."

"Благодаря и на федерацията по тенис за подкрепата им в тази специална година за София, в която тя е Европейска столица на спорта. Поздрави и за финалистите, те едва ли някога ще забравят турнира и София", сподели още Макнами и благодари и на феновете за подкрепата им и обяви, че заради тях, може и догодина да има турнир в София.

"Най-голямото "Благодаря" е за феновете в България. За последната седмица близо 40 хил. души бяха в "Арена Армеец". Тази подкрепа и лоялност и доверие дават възможността да има още издания на турнира в София", завърши Макнами.