Организаторите на Мастърс турнира в Синсинати обявиха окончателната програма за петък, в която най-важното за нас е кога ще бъде мачът на Григор Димитров срещу Юичи Сугита.

Дел Потро най-сетне на колене пред Григор, голям шанс за българина

По план двубоят трябваше да е не преди 20 часа на Централния корт, но дъждът над Синсинати обърка програмата в четвъртък и промени малко подредбата за петък.

Мачът между Ник Кириос и Иво Карлович бе прекъсват в началото на първия сет, а двубоят между Рафа Надал и Алберт Рамос-Виньолас изобщо не стартира.

Японец на пътя на Григор към полуфинал

Именно заради това не преди 20 часа на Централния корт стартира испанския сблъсък между Надал и Рамос-Виньолас, а след неговия край или ориентировъчно около 22 часа българско време ще бъде сблъсъкът между Димитров и Сугита. Двубоят ще бъде излъчван по Mtel Sport 1.

Григор почти сигурно отново се връща в топ 10

Българинът може да е доволен, че завърши мача си с Хуан Мартин Дел Потро навреме, защото в последствие много от завършилите мачове бяха  прекъсвани заради дъжд, а победителите от мачовете Надал-Рамос и Кириос-Карлович ще трябва да изиграят два мача в петък.

След сблъсъка между Димитров и Сугита пък ще се проведе и американското дерби между Джаред Доналдсън и Джон Иснър, които ще определят евентуалния съперник на Григор на полуфинал.