Партньорът на Григор Димитров на двойки Лука Пуй от Франция отпадна в първия кръг на сингъл на тенис турнира в Ротердам и вече очаква участието си на двойки.

Изненада още в първия мач на турнира в Ротердам

Гришо - българският Дейвид Бекъм? Не, много повече!

Димитров и Пуй излизат по-късно днес в първия кръг на двойки срещу поставените под номер 3 Иван Додиг (Хърватия) и Марсел Гранойерс (Испания). Мачът ще стартира около 18 часа.

Григор Димитров се пуска и на двойки в Ротердам

Тенис специалисти: Това е различен Григор Димитров

Българинът е пети поставен в надпреварата на сингъл, в която ще започне в сряда срещу четвъртфиналиста от Откритото първенство на Австралия през миналия месец Миша Зверев (Германия). Двубоят е трети в програмата на централния корт и се очаква да започне в около 16.00 часа българско време. Димитров стартира на сингъл утре следобяд.

Mtel Sport 1 ще излъчи на живо участието на Григор Димитров в Ротердам

Жил Мюлер от Люксембург стартира днес с успех. Той наниза 14 аса и не допусна пробив при победата с 6:3, 6:2 над участващия с "уайлд кард" представител на домакините Талон Грийкспоор.

В изцяло френски сблъсък от първия кръг Жил Симон, трикратен полуфиналист в надпреварата от 2008, 2013 и 2015 година, се наложи над полуфиналиста от миналия сезон Никола Маю с 3:6, 6:3, 4:6 след 2:19 часа игра. /БТА.