Камерън Нори, който късно снощи отстрани Григор Димитров и Николоз Басилашвили се изправят един срещу друг в големия финал на Индиън Уелс. Сблъсъкът между двамата ще може да бъде проследен пряко в ефира на MAX Sport 1, не преди 1:00ч. след полунощ.

Британецът прави най-силния сезон в кариерата си досега и е шестият играч в тура с най-много победи през календарната година. За да стигне финал на турнира той премина последователно през Тенис Сандгрен, Роберто Баутиста Агут, Томи Поул, Диего Шварцман и нашият Григор Димитров.

Грузинецът, поставен под номер 36 в ранглистата на ATP, също имаше труден път до финала, сразявайки някои доста по-високопоставени играчи от него. В първият си мач на турнира Басилашвили победи представителя на домакините Кристофър Юбенкс, след което сломи съпротивата на Алберт Рамос-Виньолас, Карен Хачанов, Стефанос Циципас и Тейлър Фриц.

Левичарят от Лондон и грузинецът са се срещали само веднъж до този момент и това се случи на турнира в Ротердам по-рано тази година. Тогава Нори завоюва победата с 6:0 6:3.

Кой обаче ще надделее в най-важният мач в кариерите им досега, предстои да разберем.