Ник Кирьос определено впечатлява с изявите си на „Мастърс“-а в Индиън Уелс. Австралиецът изглежда изключително спокоен и  концентриран и просто печели мач след мач. Представянето на 26-годишния тенисист срещу Каспер Рууд бе впечатляващо, а бившият световен номер 13 все още няма загубен сет в турнира.

Gulliver/GettyImages
9 снимки

В спор за място на четвъртфиналите, Ник Кирьос ще се изправи срещу Яник Синер в един доста интересен мач очакван от мнозина. Сега, Ник обясни на какво се дължи добрата му игра и даде ясно да се разбере, че няма никакво намерение да спира дотук.

„Чувствам се чудесно и играя страхотно. Това е най-важното за мен в момента. Спокоен съм, гледам мач за мач и не губя концентрация. Вярвам във възможностите си и прекрасно знам на какво съм способен. Останахме само 16 тенисисти и всеки един от нас ще гони своите цели.  Не мога да кажа дали има промяна в мисленето ми и в начина, по който играя, но е факт, че се чувствам много добре. Все едно съм прероден, отпуснат съм, играя без напрежение и с огромно спокойствие. Благодарен съм, че моят екип е непрекъснато до мен и не спира да ме подкрепя.  Не смятам да спирам с победите и искам да продължавам по същия начин“, завърши Кирьос.