Българският тенисист Григор Димитров вече тренира на кортовете в Индиън Уелс за предстоящия турнир на твърди кортове. Ракета номер 1 на страната ни проведе занимание с Доминик Тийм.

Григор Димитров пропусна последните няколко седмици, след като лекуваше контузия в рамото. За последно българинът игра на 20 януари срещу Франсис Тиафо на осминафинал на Australian Open 2019, където отпадна.  

Очаква се за предстоящия Мастърс в Калифорния Григор Димитров да бъде подкрепен от голямото име в своя щаб – Андре Агаси.

В момента хасковлията води занимания с Дани Велверду, който пусна съобщение в Twitter: “Няма по-добро място за завръщане в надпреварите за Григор Димитров от BNP Paribas Open.”

Надпреварата ще се състои от 7 до 17 март в Индиън Уелс.

Състезателите вече започнаха да се събират за старта на турнира. Григор Димитров дори успя да се засече със Саша Зверев.

Само преди два дни обаче българската звезда в тениса направи впечатление на червения килим за партито, непосредствено след раздаването на филмовите награди "Оскар". Григор Димитров мина сам покрай фотографите, които имаха честта да заснемат всички звезди, влизащи на партито.