Световноизвестната певица Никол Шерцингер не пропусна да посети едно от партитата след церемонията по раздаването на филмовите награди „Оскар”.

Красавицата, която доскоро беше свързвана с българската звезда в тениса Григор Димитров, предпочете събитието на Елтън Джон, докато ракета номер 1 на страната ни бе на купона на списание „Венити феър”.

Според последните слухове двамата са разделени. Тази информация обаче не е потвърдена все още от нито един от двамата. В крайна сметка спортистът и певицата са много близо един до друг в момента, но не са се появявали публично заедно.

Григор обра точките на червения килим след Оскарите

Партито, организирано от фондацията на Елтън Джон, има благотворителен характер и се провежда по традиция след „Оскарите” в Лос Анжелис, Калифорния. Средствата се насочват към борбата със СПИН.

Внушителната рокля на Никол Шерцингер е дело на гръцката дизайнерка Селия Критариоти. Произведенията на тази дама наистина могат да бъдат наречени шедьоври. Доказателство е роклята на певицата, с невероятна тъкан и изумителен дизайн. Тя е обличала най-големите звезди в американския шоубизнес – Дженифър Лопес, Лейди Гага, Гуинет Полтроу и много други.

Никол Шерцингер на партито на Елтън Джон след наградите Оскар

източник: Gulliver/GettyImages