2023 година определено бе успешна за Кристофър Юбанкс. Американецът вече е доста по-разпознаваем отколкото бе в началото на сезона, а пробивът му в топ 30 на световния тенис елит не е случаен.

Юбанкс вече може да се похвали и с първата си титла на ниво  ATP, спечелена в Майорка, а също така заслужава да се отбележи и достигнатия четвъртфинал на Уимбълдън от 27-годишния състезател. Сега, тенисистът сподели, че е доволен от сезона си и се надява на още по-успешна 2024 година.

„Беше доста изненадващо, че успях толкова бързо да пробия. Започнах сезона извън първите 120 в света, а направих доста рязък скок нагоре в ранглистата и това няма как да не ме радва. Опитвам се, въпреки че вече печеля повече пари това да не ме промени и да остана същия човек. Не е лесно, но истината е, че се старая да водя съвсем нормален живот. Най-скъпото, което си купих откакто започнаха успехите ми е часовник за 3000 долара и не смятам, че това е кой знае какво. Гледам да не прекалявам с нищо, дори се старая да пестя средства, ако мога. Щастлив съм, че изпращам една успешна година и трябва да продължа да работя упорито, за да мога през следващия сезон да бъда още по-добър“, каза Юбанкс.