Българската звезда Григор Димитров не остана особено доволен от представянето си в мача с Кевин Андерсън от четвъртфиналите в турнира в Стокхолм. Той изтъкна, че все пак най-важна е победата, но добави, че не е доволен от сервиса си. 

"Никога не е лесно да сервираш за мача и да го изпуснеш по този начин. Доста слабо сервирах, това мога да кажа. Но мога да добавя, че съм горд от начина, по който се върнах в третия сет и най-важното е, че го спечелих."

"Иначе се движех добре по корта, особено в последната част, единственият проблем, който мога да изтъкна днес, е този със сервиса ми във втората част", заяви Гришо пред сайта на организаторите. 

"Трябваше да играя агресивно през целия мач, Кевин правеше всичко добре. Срещу човек, който сервира толкова добре като него, трябва да си подготвен. Да, победих, но не съм толкова щастлив от играта си", сподели още Димитров. 

Той беше попитан и дали се чувства зле заради графика на мачовете му, които веднъж го поставят в късен двубой, а друг път в ранен. Но според Гришо това не е проблем, тъй като има повече време да тренира след това. 

"Не бих казал, че е лесно с такъв график, но пък аз обичам да ставам рано и не ми пречи. Да, понякога след мач, като знаеш, че ще ставаш рано, не можеш да заспиш и гледаш тавана. Но пък с ранните мачове ми остава повече време за тренировка", завърши Григор.