Най-добрият български тенисист Григор Димитров стигна до първия си Мастърс финал, след като на полуфинала в Синсинати победи в два сета Джон Иснър. На финала Димитров ще се изправи срещу Ник Кириос.

Григор Димитров, чиято история включва любовни романси с Мария Шарапова, Серена Уилямс и Никол Шерцингер, отдавна е смятан за един от най-сексапилните представители в мъжкия тур.

Един репортер провокира Димитров с много нестандартен въпрос след успеха му над Джон Иснър. Той го попита: „Много хора смятат, че сте най-красивият мъж в тура, може би най-красивият тенисист, който някога е игра. Кой мислиш, че е най-красивият тенисист в тура?“

Гришо се опита да отклони въпроса с усмивка, но все пак бе тринуден да отговори.

Толкова неща "за пръв път“ на финала Димитров – Кириос

„О, човече. Това е труден разговор за мен, нали? Нека да говорим за жени или нещо друго. Говерейки за момчета… Момчета. Брей. Ти ме хвана напълно. Помогни ми тук човече“, започна Димитров.

„Винаги съм харесвал Фели. Много ми харесва този човек. Той е просто – искам да кажа, всеки път, през всички тези години той изглежда добре, с тази дълга коса, която поддържа и брадата. Той е пич и изглежда добре. Иска ми се да имам краката му. Тялото му, човече. Той е силен. Всеки път, когато се разхождаме на път към душовете го питам за това как поддържа краката си толкова силни и в такава форма. Той започва да се смее“, каза още Григор Димитров.

Григор срещу екстравагантен съперник на финала

Тайбрек, тайбрек и финал за Гришо!

Гришо или Ник – кой ще ликува тази нощ?​

Финалът Димитров-Кириос - на живо по Mtel Sport 1