Звездата на българския тенис Григор Димитров разкри как е протекло началото на кариерата му в този спорт. Той си спомня за пътя, който е извървял от кортовете в Хасково до това, да стане №3 в света. Той твърди, че никога не си е мислел дори, че няма да успее на високо ниво. 

"Ставахме рано с баща ми да тренираме в една зала с изпочупени прозорци при -6 или -7 градуса. Трябваше да играя с ръкавици. Никога не съм си мислел, че няма да успея и може би това е един от най-големите ми плюсове", сподели Гришо в интервю пред "Би Ти Ви" и направи анализ на сезона си през 2018 г. 

"Годината не беше добра в тениса, но не трябва да се отчайвам, че не съм имал добра година, напротив. Тенисът не е всичко, може би се чувствам по-добър като човек. Може да се представям по-слабо в тениса, но съм по-добър като човек. За мен това е малка победа", добави Димитров и говори за радостта си да вижда български знамена по турнирите. 

"На всеки един турнир всеки казва: "Не сме виждали толкова български знамена". Оценявам го това, горд съм да съм българин в България. Но ако се помага, нека се помага по правилния начин", сподели още водещият тенисист в цялата история на мъжкия тенис в България.