Българската звезда на тениса Григор Димитров отново засипа с похвали треньорския тандем, който сега се грижи за кариерата му. В края на 2018 г. със съвети започна да се включва Андре Агаси, а отскоро към него се присъедини и Радек Щепанек. 

Според Гришо, който направи доста колеблив сезон до момента, двамата са го инжектирали с доза оптимизъм и се чувства страхотно в момента. Той започна с победа участието си на втория за годината турнир от Големия шлем - Ролан Гарос, макар да му трябваха пет сета и над три часа, за да се справи с 317-ия в света Янко Типсаревич. 

"Андре и Радек са една страхотна пакетна сделка за мен", сподели през смях Димитров пред "Франс Прес". "Те ми инжектираха така необходимата доза ентусиазъм и позитивизъм. Имаме страхотна връзка с тях, познавам ги от много години", сподели Гришо и разкри как се е стигнало до сътрудничеството. 

"Започнахме да говорим малко по-често и да обсъждаме колко седмици ще ни трябват, колко седмици ще работим заедно. Сега всичко това е в миналото и работим прекрасно. Андре и Радек се разбират прекрасно, така че имам страхотна пакетна сделка", заяви Димитров.